There was an error in this gadget

Saturday, May 12, 2012

MayEleven


Assalamualaikum

I had a wonderful day on my birthday. Can be count as the best birthday ever. Hehe. Terima kasih banyak all the family yang wish. Nanti kita celebrate sekali dgn birthday mak next week ok. A million thanks to my roomates merangkap sahabat baik saya disini, Syila, Farah dan Dayah yang celebrate this birthday girl. Ditanggung segala perbelanjaan satu hari. That is the best part. Hehe. Thank you for the Nando’s with all kind of chickens and sidelines yang sedap. For sure next time kita pegi lagi ok. Thanks also for the ride, menara taming sari walaupun saya dah naik banyak kali. Gayat tetap gayat jugak. Haha. Wonderful night. Terima kasih dekat kawan-kawan yang mendoakan kesejahteraan saya and last but not least. Thanks to my dearest best friend for the present. The best feeling ever is to have what you are craving for of something for a quite long time. Hehe. Keon, terima kasih jugak untuk hadiah tu. Unexpected since dah tua-tua ni mana ada org nak bagi hadiah. Hehe. Hari dah berlalu, buku pun dah memanggil untuk distudy. Hari isnin ada exam lagi. -.-“. Once again, thank you everyoneeee! ^___^



0 Orang mengomen:

Post a Comment