There was an error in this gadget

Monday, May 30, 2011

Aku, Bola dan Kawan


Assalamualaikum.

setelah lame gila menyepi, akhirnya aku tiba-tiba rasa nk tulis blog balik. welcome back untuk diri sendiri. tapi tak kisah la tu. nak cite ni. sepanjang tahun 2010, macam-macam la jadi. ada yg best, ada yg hampeh, yg mcm haram pun pasti lah ada. mmber kawin la, putus cinta la, jatuh cinta la. ouh tak, yang tu tipu je. hahaha. yg penting tahun 2010, tahun yg berlalu dgn penuh kegembiraan. enjoy gmbar-gambar tahun 2010.





ok, tak nak dah cite pasal 2010 sbb dah tak up-to-date.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


2011, :)

umur pun dah semakin meningkat. dah ada rasa tua sikit-sikit dah. haha. tapi takpe, janji maintain sihat lagi. aku baru je balik rumah ni. 2 minggu yg lepas, aku masuk latihan pusat bg persediaan ke Karnival Sukan Siswa UniKL 2011 dekat MIAT nanti. MIAT tu ape? MIAT stands for Malaysian Institute of Aviation Technology yg terletak dekat Dengkil. seperti biasa lah, tiap-tiap tahun aku akan main netball dan ping pong. tapi tahun ni, main netball je lah yg mampu. tak larat dah, dah tua. hahaha. team mates tahun ni mmg sempoi habis la. sume best. ni la dorang.

yang tudung coklat tu coach ktorg, ckgu Shima. <3

sepanjang 2 minggu training ni ha, memg terasa atlet gile ah. bangun tido menghadap bola, mimpi pun mimpi bola. sume bola lah senang cite. badan pn dah rase ketak-ketak je. siap mmber aku boleh kata aku ada packs kat badan. tapi bukan 6 la, 4 je. hahaha. gile kot dorg. ada pulak aku packs ni. ingat aku jantan ke ape. hahaha. training selama 2 minggu ni memg banyak benda yg aku blajar. dan kali ni aku disuruh oleh coach untuk main position shooter. peh, mmg menangis la. shooter pn shooter lah. balun kan aje.


dulu kala time aku main WA

yg belakang tu, manager ktorg.

spt biasa, aku la juara yg plg hitam. haha

basic throwing tiap-tiap hari. bosan. -_-

harap-harap karnival kali ni boleh jadi johan. 3 tahun berturut-turut asyik nombor 2 je tak syok gak. mintak-mintak la training kali ni membuahkan hasil. insyaAllah.

to team mates, sayang korang. *sisterhood clap satu. :)


daaa~

2009?


2009? skrg dah 2011 kot.
mak ai. punye lah lame aku tak update blog. bertahun kot.
memg malas la yg pasti.
aku bukan rajin pun.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tapi takpe.
rase nak kembali menulis kot.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
nantikan~