There was an error in this gadget

Saturday, July 9, 2011

Nervous

Assalamualaikum

nothing much to say. I'm counting days for my internship next week. quite nervous peeps.
2 more days to go. new life, new environment, new members and everything is new. wish me luck everybody, huh! -.-"

.
.
.
.
.
.

the end!

Thursday, July 7, 2011

Karnival Sukan

Assalamualaikum

berkurun lamanya dah berlalu pasal karnival sukan unikl, aku baru nak tulis entri pasal ni kan. haaa. pegi mati, bia lantak la. baru rajin nk tulis. ape boleh buat kn. sukan kali ni diadakan di MIAT. walaupun karnival kali ni tak best sangat. tapi aku layankan je la. peh malas sebenarnya ni nk karang byk2 ayat. tgk gambar je la. bak kata pepatah mat2 salleh " A picture is worth a thousand words ". so tak perlu tulis byk2 sgt la kn.


so, this is MIAT.


team mates, netball. <3



opening ceremony


pdude dengan trumpetnya. Inilah barisan kita..

tika malam menjelma. ni la permainan ktorg

geng-geng malam.


ini kalau pakai fish eye lens lagi cun


bajet-bajet korea. boleh? haha


closing ceremony

first medal emas dr team bola tampar wanita.

highlight gmbar ni adalah bunga api belakang tu

favourite gambar dalam byk2.

selamatlah berlangsungnya karnival sukan siswa UniKL 2011 di MIAT selama seminggu ini. overall tuan rumah MIAT dapat johan keseluruhan dan MICET dapat no 6. walaupun prestasi agak menurun berbanding dengan karnival sebelum ni, tapi semangat kesukanan tu still ada. berjumpa semula di Malaysian Spanish Institute, Kedah tahun depan.

bye!